Golf: The Masters live op Ziggo Sport en BBC

Het golftoernooi The Masters is de komende live te volgen op Ziggo Sport, Ziggo Sport Totaal en de BBC. The Masters, dat de komende dag wordt gespeeld op de Augusta National Golf Club in het Amerikaanse Augusta, is een van de vier Major golftoernooien. De andere drie Majors zijn: de US Open, het Brits Open en het Amerikaanse PGA Kampioenschap.

Winnaars

De winnaar mag vijf jaar lang aan alle Majors (de Masters, het US Open, Brits Open en Amerikaanse PGA Kampioenschap) meedoen en levenslang aan de Masters. De Masters in Augusta moeten het voor derde keer in de afgelopen vier jaar stellen zonder golficoon Tiger Woods. De 41-jarige viervoudig winnaar heeft zich definitief afgemeld voor de eerste major van dit jaar. Woods tobt wederom met zijn rug. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door de Engelsman Danny Willet.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport zal veel uren van dit golftoernooi live uitzenden op televisie. Ziggo Sport is voor elke Ziggo-abonnee te zien op kanaal 14. Het toernooi is te zien van donderdag 6 april tot en met zondag 9 april. Op Ziggo Sport wordt het toernooi op diverse avonden live uitgezonden. De exacte aanvangstijden zijn hier te vinden.

Ziggo Sport Totaal

Op de betaalzender Ziggo Sport Totaal Golf wordt The Masters van donderdag tot en met zondag in zijn geheel live uitgezonden. De uitzendingen op de sportzender beginnen vanavond, woensdag 5 april, om 21.00 uur met de “Par 3 contest”. Naast de reguliere uitzendingen via Ziggo Sport Totaal Golf biedt de betaalzender op de extra kanalen 1 en 2 live beelden te zien van Amen Corner (holes 11, 12 en 13) en hole 15 en 16.

BBC

Ook de Britse publieke televisiezender BBC besteedt aandacht aan het toernooi. Op zaterdag en zondagavond zijn er live-uitzendingen op BBC Two. De exacte uitzendtijden zijn te vinden op de website van de BBC