Golf: The Masters live op Ziggo Sport en BBC Two

Het prestigieuze golftoernooi The Masters is de komende dagen live te volgen op Ziggo Sport en de BBC.

Major

The Masters, dat de komende dagen wordt gespeeld op de Augusta National Golf Club in het Amerikaanse Augusta, is een van de vier Major golftoernooien. De andere drie Majors zijn: de US Open, het Brits Open en het Amerikaanse PGA Kampioenschap.

Winnaar

De winnaar mag vijf jaar lang aan alle Majors (de Masters, het US Open, Brits Open en Amerikaanse PGA Kampioenschap) meedoen en levenslang aan de Masters.

Deelnemers

Deelnemers aan het toernooi zijn dit jaar onder andere Paul Casey, Jason Dufner, Segio Garcia, Dustin Johnson, Martin Kaymer, Matt Kuchar, Rory McIlroy, Phil Mickelson, Thomas Pieters (België), Ian Poulter, Justin Rose, Bubba Watson en dit jaar is ook Tiger Woods weer van de partij. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door de Spanjaard Sergio Garcia.

Ziggo Sport Golf

Op de betaalzender Ziggo Sport Golf wordt The Masters van donderdag tot en met zondag in zijn geheel live uitgezonden. De uitzendingen op de sportzender beginnen vanavond, woensdag 4 april, om 21.00 uur met de “Par 3 contest”. Naast de reguliere uitzendingen via Ziggo Sport Totaal Golf biedt de betaalzender op het extra kanaal Ziggo Sport Extra 2 live beelden van Amen Corner (holes 11, 12 en 13).

Ziggo Sport

The Masters zijn zeer beperkt te zien op het gratis sportkanaal Ziggo Sport 14. Alleen het par-3-toernooi en de openingsdag zijn te zien op deze sportzender.

De exacte aanvangstijden van Ziggo Sport en Ziggo Sport Golf zijn hier te vinden

Internet

Voor liefhebbers van golf zonder een abonnement op Ziggo Sport is het ook mogelijk om een aantal flights live te kijken via Internet. Kijk hiervoor op deze website.

BBC

Ook de Britse publieke televisiezender BBC besteedt aandacht aan het toernooi. Op zaterdag en zondagavond zijn er live-uitzendingen op BBC Two. De exacte uitzendtijden zijn te vinden op de website van de BBC. BBC Two is in HD-kwaliteit te zien bij onder andere Ziggo (kanaal 62) en KPN (kanaal 731)

Sociale media: