Golf: The Masters live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal

Het golftoernooi The Masters is de komende live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. The Masters, dat de komende dag wordt gespeeld op de Augusta National Golf Club in het Amerikaanse Augusta, is een van de vier Major golftoernooien. De andere drie Majors zijn: de US Open, het Brits Open en het Amerikaanse PGA Kampioenschap.

Ziggo Sport

Niet alleen de betaalzender Ziggo Sport Totaal maar ook de sportzender Ziggo Sport zal veel uren van dit golftoernooi live uitzenden op televisie. Ziggo Sport is voor elke Ziggo-abonnee te zien op kanaal 14. Het toernooi is te zien van donderdag 7 april tot en met zondag 10 april. Op woensdag 6 april wordt er gestart met het zogenaamde “Par 3 Contest”.

De uitzendingen op de sportzender beginnen vanavond, woensdag 6 april, om 21.00 uur met de “Par 3 contest”. Van donderdag tot en met zondag is The Masters elke avond te zien op kanaal 14. De uitzendingen beginnen zondag, de finale dag, om 20.15 uur.

Ziggo Sport Totaal

Naast de reguliere uitzendingen via Ziggo Sport Totaal Golf biedt de betaalzender op de extra kanalen 1 en 2 live beelden te zien van Amen Corner (holes 11, 12 en 13) en hole 15 en 16.

Winnaars

De winnaar mag vijf jaar lang aan alle Majors (de Masters, het US Open, Brits Open en Amerikaanse PGA Kampioenschap) meedoen en levenslang aan de Masters. Vorig jaar werd het toernooi gewonnen door Jordan Spieth en in 2014 door Bubba Watson. Tiger Woods won het toernooi vier keer maar is er dit jaar niet bij. “Ik sla iedere dag ballen, maar ben fysiek nog niet klaar”, verklaarde de Amerikaan vorige week.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.