Golf: The Open live op Ziggo Sport Golf

Het golftoernooi The Open is tot en met zondag uitgebreid te zien via betaalzender Ziggo Sport Golf. The Open Championship wordt beschouwd als het oudste en meest prestigieuze golftoernooi van de wereld en wordt de komende dagen voor de 145e keer gespeeld. Dit keer vindt het evenement plaats op de golfbaan Troon Golf Club in Schotland

Major

‘The Open’ is een van de vier zogenaamde Majors in golf. De andere ‘majors’ zijn de Masters, het US Open en het PGA Championship in de Verenigde Staten. Veel bekende golfers nemen deel aan dit evenement zoals Phil Mickelson, Steve Stricker, Martin Kaymer, Justin Rose, Rory Mcilroy, Matt Kuchar, Segio Garcia en Bubba Watson. Ook de Nederlander Joost Luiten is van de partij, hij speelt zijn zesde Brits Open. Vorig jaar is The Open gewonnen door de Amerikaan Zach Johnson.

Televisie

Betaalzender Ziggo Sport Golf doet uitgebreid verslag van dit toernooi. De betaalzender is tot en met zondag elke dag live bij het toernooi vanaf 10.00 uur. Daarnaast is het evenement te volgen via de onlinedienst Ziggo Sport Go. Ook via de zender sportzender Ziggo Sport, te ontvangen zonder meerkosten bij kabelaar Ziggo, is er elke avond een samenvatting te zien van het golfevenement.

BBC

De BBC, die traditioneel altijd veel verslag deed van het evenement, heeft de rechten overgedragen aan betaalzender Sky Sports. Wel is er elke avond een samenvatting te zien bij de BBC tussen 21.00 en 23.00 uur op BBC Two.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.