Gooise piratenstations even terug bij NH Gooi

In verband met de Dutch Media Week is NH Gooi zaterdag 5 oktober live aanwezig op de Kerkbrink in Hilversum. De uitzending is een samenwerkingsverband met de mediapartner van NH Gooi: de regionale omroep NH.

Eddy Keur

Vanaf 12.00 uur kan live radio gekeken worden.Tussen 12.00 en 15.00 uur is Eddy Keur te beluisteren op NH en NHGooi. Tussen 15.00 en 17.00 maakt NH Gooi een eigen programma, waarin wordt teruggeblikt naar de piratenstations uit het Gooi.

City, Atlantic 101 en Digitaal FM

Voormalige medewerkers van bekende stations zoals onder meer City, Atlantic 101 en Digitaal FM halen herinneringen op uit de tijd dat commerciële radio niet mocht, maar er via diverse niet-legale zenders wel was.

De uitzending wordt keurig uitgezonden via de zenders van NH Gooi. De ex piraten hoeven zich dan ook geen zorgen te maken dat ze door het Agentschap Telecom in de kraag worden gevat.“, aldus de omroep in een persbericht.

Luisteren

Naast het ophalen van mooie herinneringen uit de vrije radio tijd, zijn er ook leuke oude radiofragmenten en jingles van de diverse stations te beluisteren. NH Gooi is in het Gooi te beluisteren via 105.1, 92.0 en 106.2 FM en op internet via nhgooi.nl