Gouden Televizier-Ring Gala verhuist naar Heineken Music Hall

Het Gouden Televizier-Ring Gala verhuist met ingang van dit jaar naar een nieuwe locatie: de Heineken Music Hall in Amsterdam. Volgens de organiserende omroep AVROTROS wordt het gala hiermee nog groter. De afgelopen jaren werd het gala georganiseerd in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

51e editie

De 51 editie van het gala vindt plaat op 13 oktober aanstaande en is live te volgen vanaf 20.30 uur op NPO 1. Tijdens de liveshow vanuit de Heineken Music Hall in Amsterdam worden de belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Eric van Stade, algemeen directeur AVROTROS: “Met de HMH als nieuwe locatie voor het Gouden Televizier-Ring Gala maken wij een avond, die draait om de stem van het publiek, nog toegankelijker voor publiek. Hiermee geven we meer fans de gelegenheid om hun favoriete programma, acteur of presentator aan te moedigen.“

Stembussen geopend

De stembussen van de Gouden Televizier-Ring zijn inmiddels geopend. Stem De stemsite werd woensdagavond door Jan Smit en Art Rooijakkers geopend in RTL Boulevard. Behalve op de Ring kun je ook stemmen op de beste presentator en presentatrice (Zilveren Televizier-Ster Presentator en Presentatrice) én voor het eerst op de allerbeste acteur en actrice (Zilveren Televizier-Ster Acteur en Actrice) van het afgelopen jaar.

De lijst voor de Gouden Televizier-Ring bestaat uit 25 programma’s. 20 daarvan werden door het Nederlands publiek gekozen in vier kwalificatieronden, 5 programma’s kregen een wildcard van de zeer kundige Televizier-redactie. Tot en met maandag 26 september kan er gestemd worden. De prijzen voor het beste jeugdprogramma, de Gouden Stuiver, is dit jaar losgekoppeld van de Ring.

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.