‘Gouden Uren’ keert terug op Sterren.nl

radioHet voormalige NPO Radio 2-programma ‘Gouden Uren’ keert terug op de radio. Het programma is met ingang van 19 januari te horen op de publieke themazender Sterren.nl.

Gouden Uren is iedere werkdag te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur. Daniel Dekker presenteert Gouden Uren van maandag tot en met donderdag en op vrijdag neemt Monique Smit de presentatie voor haar rekening.

 

Daniel Dekker over Gouden Uren op Sterren.nl Radio; “Ik ben verheugd dit gouden merk mee te kunnen nemen naar het radiostation met een gouden toekomst”, zegt Daniel Dekker die tevens hoofdredacteur is van Sterren.nl. “Er is geen enkele andere zender die de Nederlandse hits van toen en nu brengt. Wij zien het als onze publieke taak om de rijke Nederlandse, voornamelijk volkse muziekcultuur voor een groot publiek levend te houden. We doen dat met een team van dj’s die allemaal een schat aan muziekkennis hebben. Echt een team om trots op te zijn”.

De SterrenCarrousel
Marco de Hollander presenteert iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur ‘De SterrenCarrousel op Sterren.nl Radio. “Een droom is uitgekomen. Als kleine jongen mocht ik ooit beginnen op zolder bij mijn vader, de beroemde muziekpiraat Disco Henkie, en nu mag ik naar mediastad Hilversum. Dit voelt als een enorme waardering en een prachtige kans om me verder te ontwikkelen op dit mediaplatform” aldus Marco de Hollander.

Frans Duijts krijgt er een extra tijdslot bij in het weekend en is nu zowel op zaterdag als zondag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur. De Weekendborrel, wordt vanaf komende vrijdag gepresenteerd door Daniel Dekker en Corné Klijn. De verschuivingen in de programmering hebben geen gevolgen voor de Sterren.nl Top 20. De langstlopende hitlijst op het gebied van Nederlandstalige en volkse muziek, gepresenteerd door Corné Klijn, blijft op het vertrouwde tijdstippen vrijdag en zaterdag om 12.00 uur.

De publieke themazender Sterren.nl is te ontvangen via Internet. Het ligt in de bedoeling om ook te gaan uitzenden via digitale radio via de ether: DAB+.