Grand Prix Radio met FM- en DAB+-zender in Spa tijdens GP België

De online radiozender Grand Prix Radio is tijdens het Formule 1-weekend van de Grand Prix in België ook in de ether te ontvangen rond het circuit.  De radiozender zendt op en rond het circuit uit via zowel FM als DAB+.

Veel Nederlanders richting Spa

Veel Nederlanders trekken dit weekeinde richting Spa-Francorchamps om Max Verstappen te steunen tijdens zijn race bij de Formule 1 Grand Prix van België. De verwachting is dat ongeveer 60.000 Nederlanders richting de Ardennen vertrekken om daar de race live mee te maken.

“Service”

Met deze service kunnen de tienduizenden Nederlandse bezoekers van de race in de Belgische Ardennen niet alleen via internet, DAB+ en de Grand Prix Radio-app, maar ook met de transistor- en autoradio het live-verslag van Formule 1-commentator Olav Mol volgen. Grand Prix Radio kreeg in 2016 voor het eerst toestemming van de organisatie om middels een FM-frequentie het gehele raceweekend live uit te zenden.”, aldus de radiozender.

Commentaar

Via Grand Prix Radio is ook komend weekend zowel de kwalificatie als de race – met het commentaar van Olav Mol – live te beluisteren. De dj’s van Grand Prix Radio zenden 24 uur per dag live uit waarbij niet alleen het laatste nieuws uit de paddock langskomt, maar ook reportages gemaakt zullen worden op en rond het circui

FM, DAB+ en online

Naast de frequentie op 88.8 Mhz is Grand Prix Radio uiteraard ook te beluisteren via de livestream op de website van de radiozender, DAB+ en via de Grand Prix Radio-app. Goed om te weten: de extra roamingkosten zijn binnen de EU afgeschaft dus het streamen brengt geen extra kosten met zich mee. Op de stream via de app is een kleine vertraging te horen.  De FM-frequentie brengt geen vertraging met zich mee.

Sociale media: