videoland

Grey’s Anatomy vanaf januari 2019 terug bij Videoland

De serie Grey’s Anatomy is sinds 1 juli niet meer te zien bij de streamingdienst Videoland. Maar er is goed nieuws, de serie is vanaf januari 2019 weer te zien bij de on-demand dienst van RTL.

Licentie

Sinds 1 juli is de populaire Amerikaanse tv-serie Grey’s Anatomy niet meer te bekijken op Videoland, door het aflopen van de licentie die Videoland heeft met producent ABC. Ook via de aanbieders Ziggo en KPN is de serie sinds zondag 1 juli niet meer te zien.

Ziekenhuis

Grey’s Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. De serie volgt de ontwikkelingen in het fictieve ziekenhuis Grey-Sloan Memorial Hospital in Seattle. De serie wordt geproduceerd door Shonda Rhimes.

In Nederland wordt de serie uitgezonden op Net5 en SBS9 waar momenteel het veertiende seizoen wordt uitgezonden. Ook RTL Lounge zendt (oudere) afleveringen uit van de serie. Veel kijkers geven echter de voorkeur om de serie on-demand te kijken. Videoland bood tot 1 juli dertien seizoenen aan van de serie. Daar is echter per 1 juli een einde aan gekomen.

Terug

Videoland zegt echter vanaf januari 2019 de serie weer te gaan aanbieden waarbij ook het veertiende seizoen te zien zal zijn. Ziggo en KPN kunnen nog niet aangeven of de serie begin volgend jaar weer te zien zal zijn via hun on-demand diensten.