Groeistad Radio komt met speciale uitzending: ‘Jacques Herb zingt Elvis’

Groeistad Radio komt aanstaande donderdag, 16 augustus – de sterfdag van Elvis Presley, met een speciale uitzending: Jacques Herb zingt Elvis.

Sterfdag

The King of Rock and Roll overleed op 16 augustus 1977. Presley is een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de twintigste eeuw. Commercieel succesvol in vele genres, waaronder pop, blues en gospel, is hij een van de bestverkochte soloartiesten in de geschiedenis van de muziekindustrie met een geschatte verkoop van ongeveer 600 miljoen platen over de hele wereld. Reden genoeg voor Groeistad Radio om aandacht te schenken aan dit muzikale fenomeen.

Jacques Herb

Zanger Jacques Herb zal tijdens de speciale uitzending de mooiste Elvis songs live in de studio zingen. Daarnaast veel informatie over de king of rock & roll met Johan Westendorp, Paul Vleghaar en Marc Collenteur. Johan Westendorp is een Elvis kenner pur sang, van de meeste Elvis nummers kent hij de achtergrond en historie.

Luisteren

De uitzending is donderdag 16 augustus tussen 20.00 en 22.00 uur te horen op Radio Groeistad. De radiozender is in de Randstad te beluisteren via de middengolf (747 kHz) en wereldwijd via Internet.

Kijken

Tijdens de uitzending is het mogelijk om mee te kijken in de studio van de radiozender via de website van Radio Groeistad. Daarnaast is het mogelijk om via de Facebook-pagina van de radiozender vragen te stellen aan Johan Westendorp of Jacques Herb.

Afbeelding: