Groot Nieuws Radio lanceert nieuwe website

gnrDe radiozender Groot Nieuws Radio heeft vandaag haar vernieuwde website gelanceerd. Een belangrijke nieuwe functie is ‘Groot Nieuws Gemist’. Hiermee gaat de wens van veel luisteraars om programma’s terug te kunnen luisteren in vervulling.

“Groot Nieuws Gemist alleen voor ‘vrienden'”
Daarnaast biedt de website meer informatie en meer mogelijkheden tot interactie, aldus Groot Nieuws Radio. Groot Nieuws Gemist zal binnenkort alleen gratis te gebruiken zijn door vrienden van Groot Nieuws Radio. Bijna alle uitzendingen van Groot Nieuws Radio zijn vanaf maandag 6 januari terug te luisteren via de website. Daarnaast is er een selectie aan programma’s van de afgelopen maanden te beluisteren.

“Meer dan een nieuw visitekaartje”
De nieuwe website is meer dan een nieuw visitekaartje. Directeur Nico Schipper: “Inhoud en vormgeving zijn niet vergelijkbaar met de oude website. Deze website bevat veel meer informatie voor onze luisteraars en biedt veel meer mogelijkheden tot interactie. Het is echt een ontmoetingsplek”. De website richt zich in de eerste plaats op luisteraars, maar er zijn ook speciale pagina’s voor andere doelgroepen: bedrijven, partners, kerken en de pers. Ook zijn er nieuwe pagina’s voor programma’s en presentatoren.

De nieuwe website van Groot Nieuws Radio is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons en tablets. 

De christelijke radiozender Groot Nieuws Radio zendt in Nederland uit via de middengolffrequentie 1008 kHz en Intetrnet.