Groot Nieuws Radio sluit zich aan bij E Power Radiosales

De commerciële radiozender Groot Nieuws Radio heeft zich aangesloten bij E Power Radiosales voor de verkoop van haar reclamezendtijd. E Power verzorgde al de reclameverkoop voor diverse regionale commerciële radiozenders en de landelijke radiozender Arrow Classic Rock.

Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio brengt een Christelijke radioprogramma te horen en is te ontvangen via de middengolffrequentie 1008 kHz en heeft vrijwel landelijke dekking via digitale radio via de ether (DAB+). Daarnaast zijn er diverse digitale aanbieders zoals KPN Interactieve televisie en Delta Kabel die de zender doorgeven via hun netwerk. Het programma ‘Blessings’ van Groot Nieuws Radio was in 2015 winnaar van de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma.

Onlangs nam de radiozender nog de Internetzender Seven FM over. Groot Nieuws Radio kende vorig jaar een turbulent jaar. De zender zwalkte op de rand van de financiële afgrond. Door een grote acties onder haar luisteraars wist de zender voldoende geld binnen te halen om de schulden te voldoen en kon er zelfs weer aan de toekomst van de radiozender gebouwd worden.

Reclame

De zender verwerft inkomsten dankzij donaties van luisteraars van Groot Nieuws Radio. Daarnaast zijn er bedrijven verenigd in de Businessclub van de Christelijke radiozender die de zender financieel steunen. Vanaf nu zijn er ook advertenties te horen van landelijke bedrijven op Groot Nieuws Radio middels de reclameverkoop via E Power Radiosales. Voor de luisteraar van de radiozender betekent dit concreet dat er in 2016 meer reclame te horen zal zijn op de radiozender.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.