De Grootste Kerstboom komt met lichtshows op zaterdagavond

De Grootste Kerstboom zal dit jaar een aantal korte lichtshows geven op de zaterdagavond in samenwerking met Sky Radio. 

Zendmast wordt kerstboom

Sinds vorige week zaterdag, 10 december, is de Grootste Kerstboom weer te zien in een groot deel van Midden Nederland. De zendmast nabij IJsselstein is omgetoverd tot kerstboom en is tot en met 6 januari 2017 te zien.

De kerstboom brandt tot die tijd elke avond en de organisatie achter de Grootste Kerstboom heeft dit jaar een aantal extra lichtshows ingepland.

Extra lichtshows

“Op zaterdag 17 december en zaterdag 24 december geeft de boom een korte lichtshow waarmee we laten zien wat er allemaal mogelijk is met de 120 led-lampen en de nieuwe kleurenverlichting van de voet van de Gerbandytoren.”, aldus de stichting.

Sky Radio

De boom ‘danst’ op beide zaterdagen gedurende 4 minuten op een kerst hit die gelijktijdig op Sky Radio te horen is. Wie afstemt op Sky Radio en uitzicht heeft op de Grootste Kerstboom kan dan bij helder weer volop meegenieten van licht en muziek.

Nieuwjaar

Tijdens de “brandperiode” twinkelt of knippert de boom iedere avond om acht uur de gedurende 3 minuten. Tijdens de jaarwisseling twinkelt gedurende 5 minuten vanaf middernacht waarmee door de boom het nieuwe jaar wordt ingeluid.

Meer informatie is te vinden op de website van de Grootste Kerstboom.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.