Haagse radiozender VahonFM binnenkort via middengolf

microfoonDe Haagse Hindoestaanse radiozender VahonFM wil binnen enkele weken starten met etheruitzendingen via de middengolffrequentie 1557 kHz. De radiozender heeft toestemming van het Agentschap Telecom om de middengolffrequentie in gebruik te nemen in de regio Den Haag.  Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van de antennes en middengolfzender in de buurt van Den Haag. VahonFM zendt momenteel een aantal uren per dag uit via het zogenaamde “toegangsradio”-kanaal van de Haagse lokale omroep via het kabelnetwerk van Ziggo. Met het in gebruik nemen van de middengolfzender wil de zender meer Hindoestanen bereiken in de regio Den Haag. 

 

“VahonFM maakt het verschil uit omdat we inzetten op maatschappelijke participatie van burgers door veel aandacht te besteden aan maatschappelijk relevantie kwesties. Omdat het maken van winst niet ons primaire doel is, zijn we qua kosten voor berichten en advertenties ook zeer laagdrempelig voor onze luisteraars en ondernemende relaties. VahonFM staat midden in de maatschappij en onderhoudt daarom ook goede contacten met overheden, de gemeente, de wijkorganisaties, de tempel en ook de kerkelijke/islamitische instanties. Hindustani Radio VahonFM is een identiteitszender, maar houdt al zijn ramen en deuren wijd open voor alle groepen die willen delen in het sociale liberalisme waarin vrijheid, gelijkheid, tolerantie en de vrijheid van rede de centrale waarden zijn”, aldus voorzitter Fred Kartaram van Hindustani Radio VahonFM.

Komende zondag is er een interview te horen met voorzitter Fred Kartaram van Vahon FM over de plannen van Vahon FM bij het mediaprogramma MediaMixOnline op Den Haag FM. Meer informatie hierover vind je op: http://www.mediamixonline.nl/