Hans Schiffers maakt overstap van NPO Radio 2 naar Radio 5

Radio-dj Hans Schiffers stapt aan het begin van het nieuwe jaar over naar NPO Radio 5. Schiffers, nu nog actief op NPO Radio 2 gaat bij Radio 5 het programma ‘Arbeidsvitaminen’ presenteren.

Neemt stokje over van Jan Steeman

Vanaf dinsdag 2 januari presenteert Schiffers iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor AVROTROS het langstlopende radioprogramma ter wereld. Schiffers, nu nog op zaterdag en zondag te horen op NPO Radio 2, neemt het populaire dagelijkse programma over van collega-dj Jan Steeman.

“Vertrouwde stem”

Jurre Bosman, Zendermanager NPO Radio 2 en NPO Radio 5: “Na twintig jaar nemen we op Radio 2 afscheid van Hans, maar het goede nieuws is dat we hem weer dagelijks radio gaan horen maken op Radio 5. Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen. Met zijn vertrouwde stem kan hij op NPO Radio 5 precies de juiste sfeer neerzetten die de Arbeidsvitaminen zo uniek maakt.”

Eerder op NPO 3FM

Schiffers presenteerde van 1992 tot 1997 ook het programma Arbeidsvitaminen, toen nog op NPO 3FM. In 2015 werd Arbeidsvitaminen uitgeroepen tot meest gewaardeerde publieke radioprogramma. Het is nog niet duidelijk wat Jan Steeman gaat doen bij de  NPO. “Meer informatie over het afscheid van de huidige dj Jan Steeman en de invulling van de programma’s die Hans Schiffers op NPO Radio 2 achterlaat, volgen op een later moment”, aldus het persbericht.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.