Hardnekkige e-mailstoring bij Caiway

Internetprovider Caiway blijft kampen met een grote e-mailstoring. De problemen bij de provider begonnen donderdag al.

Inmiddels lijken de klanten van Caiway nog steeds hinder te ondervinden met het versturen en ophalen van email. De storing kwam vorige week donderdag al aan het licht. Er wordt volgens de provider nog steeds hard gewerkt aan een oplossing.

Nieuw probleem

“Klanten met een @caiway.nl en @kabelfoon.nl emailadres ervaren sinds donderdag problemen met het ontvangen van e-mailberichten. De storing was vrijdagavond verholpen. Echter, is er een nieuw probleem ontstaan waardoor de aflevering van e-mailberichten nog steeds moeizaam verloopt. De exacte oorzaak hiervan is nog niet bekend. Samen met onze leverancier wordt er hard gewerkt aan een oplossing.”, aldus de aanbieder op haar storingspagina.

Vertraging

Op dit moment worden e-mailberichten op een gecontroleerde manier afgeleverd, aldus de provider: “Voor u betekent dat het binnenhalen van berichten veel trager gaat of dat u tijdelijk geen verbinding kunt maken met de server. We adviseren u om het dan een half uur later weer te proberen.”

Geen e-mail verloren

Volgens de e-mails worden alle e-mails, ondanks de vertraging, wel gewoon verstuurd en ontvangen.  “Wij benadrukken dat er geen e-mailberichten verloren gaan.”, aldus de provider. Het is nog niet duidelijk wanneer de problemen definitief zijn opgelost.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.