HBO vanaf 15 oktober bij kabelaar Delta

deltaDigitale tv-klanten van de Zeelandse kabelaar Delta kunnen vanaf 15 oktober de premium kanalen van Home Box Office (HBO) ontvangen.

Alleen HBO in HD

Het abonnement bestaat uit drie 24-uurs-, reclamevrije tv-kanalen: HBO, HBO 2 en HBO 3. Het eerste kanaal, HBO, is ook in HD beschikbaar. De streamingdienst HBO GO en de video-on-demand dienst HBO On Demand zullen begin 2013 door DELTA worden toegevoegd.

Originele HBO-programma’s – zoals het derde seizoen van Boardwalk Empire dat vandaag in première gaat – zijn 1 dag na de Amerikaanse première in Nederland te zien. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals Band of Brothers, films waaronder Hemingway & Gellhorn en talloze documentaires. Klanten hebben daarnaast toegang tot een breed aanbod aan op tv eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde, films met de grootste titels zoals Moneyball, The Muppets, Achtste-Groepers Huilen Niet en Anonymous.

Met HBO GO, de online streamingdienst, is het mogelijk om een grote selectie programma’s op je computer, laptop, tablet en smartphone te bekijken. Nieuwe programma’s – maar ook HBO-klassiekers zoals Six Feet Under en Curb Your Enthusiasm – zijn beschikbaar via HBO GO. Verder kunnen abonnees van DELTA later via HBO On Demand programma’s thuis op televisie bekijken wanneer en zo vaak als ze dat willen, waarbij men onbeperkt kan pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.