HBO vanaf morgen bij kabelaar UPC

HBOVanaf 11 december is Home Box Office (HBO) bij UPC Nederland te ontvangen. UPC is daarmee één van de laatste digitale televisieaanbieders die overgaat tot de doorgifte van de betaalzender HBO.  Klanten met UPC Digitale TV die zich abonneren krijgen drie reclamevrije HBO-kanalen en HBO On Demand. UPC biedt haar klanten het HBO-abonnement aan voor € 15,- per maand. UPC voegt HBO GO, de online streamingdienst, in de eerste helft van 2013 toe aan het aanbod.

HBO volledig in HD
Vanaf vandaag kunnen klanten van UPC zich via bestelHBO.nl abonneren op HBO. De zenders HBO HD, HBO2 HD en HBO3 HD zijn te zien op de kanalen 150, 151, 152. Klanten met UPC Digitale TV, zonder HD-mediabox, ontvangen HBO op de kanalen 153, 154 en 155. Daarnaast krijgen alle HBO-abonnees zonder extra kosten toegang tot HBO On Demand waarmee ze op elk gewenst moment via hun mediabox toegang hebben tot een uitgebreid aanbod aan series, films en documentaires.

Nu dat ook UPC het HBO-pakket aanbiedt, kan het Amerikaanse abonneekanaal vanaf 11 december in vrijwel heel Nederland bekeken worden. “Met het aantreden van UPC als aanbieder van het HBO-pakket is het ons gelukt om in minder dan één jaar tijd het overgrote deel van de Nederlandse bevolking de kans te bieden om kennis te maken met de kwalitatieve content van HBO. We zijn dan ook erg trots om een grote televisieaanbieder als UPC onze partner te mogen begroeten”, aldus Jaap Bruijnen, General Manager HBO Nederland. Mark Giesbers, Directeur Marketing en Content van UPC Nederland, voegt hier aan toe: “Door de overeenstemming met HBO kunnen we onze klanten een nog completer aanbod aan topfilms en -series bieden dan we al doen. We willen zo goed mogelijk voorzien in de kijkbehoeften van onze klanten. Daarin zetten we vandaag weer een belangrijke stap.” (Persbericht)