HBO verdwijnt: Meer aanbod pluspakket KPN, Play goedkoper

Vanaf 1 januari 2017 breidt KPN het Pluspakket van haar dienst Interactieve Televisie fors uit met on-demand content. Ook gaat de prijs van de online televisiedienst Play van de provider in prijs omlaag. De wijzigingen hebben te maken met het verdwijnen van HBO in Nederland per 1 januari 2017.

Films

Het gaat om films als “The Legend of Tarzan” en “The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, kwaliteitsfilms van eigen bodem zoals “Mannenharten 2”, “Schone Handen” en “Soof” en internationale series zoals “The Walking Dead” en “Borgen”.

Series

Ook een breed aanbod aan kinderfilms en kinderseries zoals “Brandweerman Sam” en “Casper en Emma” zullen worden toegevoegd aan het on demand aanbod van het Pluspakket. Hiermee wordt de on demand portefeuille tot honderden uren verrijkt met nieuwe kwaliteitsfilms en series.

HBO

HBO is vanaf 1 januari niet meer beschikbaar in Nederland. KPN-klanten met een Alles-in-1 Premium Pakket krijgen vanaf 1 januari het verrijkte Pluspakket en FOX Sports Eredivisie. Klanten die daarnaast ook mobiele telefonie hebben via de provider (KPN Compleet), krijgen als gratis zenderpakket het Kids Pakket.

Compleet-klanten die geen Premium Pakket hebben, kunnen vanaf 1 januari kiezen uit de volgende gratis zenderpakketten: het Pluspakket, FOX Sports Eredivisie of het Kids Pakket.

Play van KPN

De provider verlaagt per eind december ook de prijs van haar online televisiedienst Play. In dit pakket zijn de drie zenders van HBO opgenomen. KPN biedt geen vervangende zenders maar gaat de prijs van de dienst verlagen. De oude prijs per maand van € 14,99 zal nu verlaagd worden naar € 11,99.

Maak je gebruik van het introductie-aanbod, dan zal deze op € 8,99 gezet worden. Play van KPN uitproberen kan nog steeds één maand gratis. De nieuwe prijzen gaan in vanaf 29 december 2016 en gelden voor alle bestaande en nieuwe abonnees van Play van KPN.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.