HBO via meer aanbieders beschikbaar

afstandsbedieningKlanten van de tv-aanbieders CanalDigitaal, Glashart Media en Vodafone kunnen binnenkort genieten van de premium kanalen van Home Box Office (HBO).  Dit bericht HBO in een persbericht.

 

Vanaf 25 september bieden Glashart Media en Vodafone de kanalen aan. CanalDigitaal volgt op 1 oktober.Het abonnement bestaat uit drie 24-uurs-, reclamevrije HD-kanalen: HBO, HBO 2 en HBO 3. De kanalen zijn tevens in SD beschikbaar. Bij satelliettv-aanbieder Canal Digitaal is alleen het hoofdkanaal HBO in HD-kwaliteit beschikbaar. HBO2 en HBO3 zijn alleen in SD-kwaliteit beschikbaar.

Ook de streamingdienst HBO GO is zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die voor het HBO pakket kiezen. Vodafone en de serviceproviders van Glashart Media bieden daarnaast de video-on-demand dienst HBO On Demand.

Nieuwe programma’s – maar ook HBO-klassiekers zoals Six Feet Under en The Sopranos – zijn beschikbaar via HBO GO. Deze online streamingdienst maakt het mogelijk om een grote selectie programma’s op je computer, laptop, iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Android-apparaten te bekijken. Daarnaast bieden Vodafone en de serviceproviders van Glashart Media ook HBO On Demand waarmee men programma’s thuis op televisie kan bekijken wanneer en zo vaak als men dat wil waarbij men onbeperkt kan pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

Originele HBO-programma’s zijn vaak binnen 1 dag na de Amerikaanse première in Nederland te zien, zoalsBoardwalk Empire seizoen 3 op 17 september en Treme seizoen 3 op 24 september. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals Band of Brothers en Generation Kill – films waaronder Hemingway & Gellhorn – documentaires en concertregistraties. Klanten hebben bovendien toegang tot een breed aanbod aan op tv eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde, films met de grootste titels zoals Nova Zembla, Arthur, The Adventures of Tintin en Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2.

Lees ook:”Canal Digitaal euforisch over HBO”