Heppie View Tour krijgt vervolg de komende maanden

markeloAlticom stelt op 5 en 6 april 2014 haar mediatoren in Haarlem open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie organiseert zij de Heppie View Tour. 

Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het mooie uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de zendtorens niet toegankelijk voor publiek.  In de loop van dit jaar zullen nog eens vijf torens hun deuren openstellen waaronder Tjerkgaast en Markelo. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via heppieview.nl.

De Heppie View Tour is in 2013 gestart met de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad en Roermond, waar in totaal ruim 30.000 bezoekers zijn geweest.

Speciaal voor kinderen die het even moeilijker hebben organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen.