Heppie View-tour weer van start

lopikDe Stichting Heppie gaat ook in 2015 verder met de Heppie View-tour waarbij diverse zendmasten voor het publiek open gaan. De Heppie View-tour wordt georganiseerd door Stichting Heppie en zendmast-eigenaar Alticom.  De opbrengst gaat naar de Stichting Heppie.

 

De eerstvolgende Heppie View-tour vindt plaats op 25 en 26 april in Loon op Zand. Er volgen dit jaar nog een aantal Heppie View-tours maar de exacte data daarvan zijn niet bekend.

In 2014 waren er geslaagde Heppie Views in Markelo, IJsselstein, Hilversum en Roosendaal. In Markelo genoten meer dan 1.000 bezoekers van het uitzicht. Op 14 en 15 juni kwamen maar liefst 1.700 mensen naar de toren van IJsselstein. Vervolgens trok de tour naar Hilversum op 6 en 7 september zo’n 1.600 bezoekers. En op 4 en 5 oktober bezochten ruim 1.500 mensen de mediatoren in Roosendaal.

Tickets zijn voor 10 euro per stuk te koop via de website: http://www.heppieview.nl/. Stichting Heppie ontfermt zich over kinderen die extra aandacht nodig hebben en organiseert voor deze groep kinderen allerlei evenementen.