Herman van der Zandt van NOS Nieuws naar NOS Sport

Herman van der Zandt stapt over van NOS Nieuws naar NOS Sport. Van der Zandt completeert bij de sporttak van de omroep het presentatorenteam, waar vanwege het vertrek van Jack van Gelder een vacature was ontstaan. De 41-jarige Van der Zandt is vanaf dit najaar niet alleen te zien als gezicht van de sportuitzendingen op televisie; hij wordt ook ingezet bij NOS Langs de Lijn. Dit bericht de NOS in een persbericht vandaag.

Herman van der Zandt

Van der Zandt gaat bovendien door als een van de vaste stemmen van radioprogramma NOS Met Het Oog op Morgen en hij blijft ook beschikbaar voor NOS Evenementen, zoals voor het jaaroverzicht Uit het Leven. Maarten Nooter, hoofdredacteur NOS Sport: “Herman is niet alleen een sportkenner, maar bovenal een goede journalist en presentator. Iemand met een eigen stijl en ervaringen op radio én televisie. En bovendien zeer allround: goed in de studio én op locatie; goed met de autocue, maar ook zonder. Met Herman erbij zijn we niet alleen weer op sterkte, maar vooral ook op niveau.”

NOS Nieuws

Van der Zandt werkt sinds 1999 voor NOS Nieuws. Eerst voor de radio en sinds 2006 is hij te ook op televisie te zien als presentator van het NOS Journaal. Voor zijn carriere bij de NOS was Van der Zandt actief bij de ziekenomroep in Breda.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.