‘Het Geluid’ van Qmusic ook te spelen met Google Assisent

Het Geluid is vanaf vandaag, donderdag 1 augustus, terug bij Qmusic. Het meest populaire radiospel van Nederland is vanaf nu ook te spelen met de Google Assistent.

Eerste game op Google Assistent

Het Geluid is een van de eerste games die in de Nederlandse versie van de Google Assistent te vinden is. Het spel wordt geactiveerd door het commando ‘Praat met Het Geluid van Qmusic’ te zeggen tegen de spraakassistent. De game kan gespeeld worden met de Google Home of via de Google Assistent app op de smartphone. De gebruiker kan daar overigens ook luisteren naar Qmusic of een van de themakanalen.

“Bij uitstek geschikt”

Iwan Reuvekamp, Audio/Voice Innovation Manager bij moederbedrijf de Persgroep: “Het Geluid leent zich bij uitstek voor een volwassenen-game met een spraakassistent, omdat het helemaal op audio gebaseerd is. In de jaren dat Qmusic Het Geluid speelt zijn er veel moeilijke geluiden voorbij gekomen die nu als oefening dienen voor het nieuwe geluid van 1 augustus.”

Nieuwe ronde

Het Geluid start vandaag, donderdag 1 augustus, met een waarde van 2.500 euro. Voor elk fout geraden antwoord komt daar 100 euro bij. Met de terugkeer van Mattie & Marieke op de radio op 26 augustus, komt ook de SuperRonde terug. Het Geluid is tijdens die SuperRonde om 07:30 uur altijd 100.000 euro waard, ongeacht de waarde van dat moment.

Meer informatie op de website van de radiozender.

Sociale media: