Hollands Palet blijft voorlopig te horen op de korte golf

Het radioprogramma Hollands Palet blijft de komende periode elke zondagavond te beluisteren via de korte golf in geheel Europa. Daarnaast blijft het programma te horen op VAHON Hindustani Radio via middengolf, Internet en sinds kort via DAB+ in West-Nederland.

Experiment korte golf

Sinds 21 juli zijn de makers van Hollands Palet, bij wijze van proef gestart met experimentele uitzendingen via de korte golf. Door de overweldigende hoeveelheid positieve reacties uit onder andere Rusland, Oostenrijk, Italië, Duitsland, België, Griekenland, Spanje, Engeland en Frankrijk is besloten de uitzendingen in ieder geval de gehele winter voort te zetten. De uitzendingen zijn te beluisteren in geheel Europa via de kortegolfzender in de Duitse plaats Kall (in de Eiffel) en er wordt uitgezonden op 6005 KHz.Voor dit experiment op de korte golf maken de medewerkers van Hollands Palet gebruik van de faciliteiten van het Duitse bedrijf Funkhaus Euskirchen.

Hollands Palet

Het radioprogramma Hollands Palet wordt al 15 jaar uitgezonden op en is sinds enige tijd te horen via de Hindoestaanse radiozender Vahon Hindustani Radio dat uitzendt op de middengolf en Internet. Het radioprogramma Hollands Palet is een particulier initiatief van DJ’s Wim Zonneveld en Ger Kruger en is eerder te horen geweest bij Haagstad Radio en de lokale omroep van Rijswijk.

Vahon Hindustani Radio is te horen in West-Nederland via de middengolf (1566 kHz), DAB+ (kanaal 8A) en wereldwijd via Internet. Hollands Palet is elke zondagavond te horen tussen 20.00 – 21.00 uur via zowel Vahon Hindustani Radio als de kortegolffrequentie 6005 kHz.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.