‘Hollands Palet’ verhuist naar zondagmiddag op de korte golf

Het radioprogramma ‘Hollands Palet’ is vanaf komend weekeinde elke zondagmiddag te horen op de korte golf in heel Europa. De uitzending van het radioprogramma op VAHON Hindustani Radio via de middengolf en DAB+ blijft gewoon gehandhaafd op de zondagavond tussen 20.00 en 21.00 uur.

Korte golf

Tijdens de afgelopen zomerperiode was bij wijze van proef het radioprogramma Hollands Palet op de zondagavond te horen op de korte golf-frequentie 6005 kHz. Het programma werd op hetzelfde tijdstip, van 20.00 tot 21.00 uur, ook uitgezonden via VAHON Hindustani Radio op de middengolffrequentie 1566 kHz en DAB+. Hoewel de uitzendingen op de korte golf zorgden voor veel reacties van luisteraars uit geheel Europa, is Hollands Palet onlangs gestopt op de 6005 kHz. De donkere avonden zorgen er namelijk voor dat de uitzendingen, met gering vermogen, worden ‘weggedrukt’ door andere zenders.

Speciaal programma

”De luisteraars kunnen binnenkort echter toch weer gewoon afstemmen op Hollands Palet via de korte golf”, laat een van de presentatoren, Wim Zonneveld, weten. ”We hebben besloten om een ander programma te maken dan de uitzending die we op zondagavond op Vahon verzorgen. Vanaf zondag 22 november is Hollands Palet nu iedere zondagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur te horen op de 6005 kHz.” Het programma is dan direct te horen na de uitzending van Radio Amathusia dat elke zondagmiddag tussen 13.00 – 14.00 uur is te horen. ,,Vanaf het begin van de zomertijd gaat Hollands Palet dan weer naar het uitzendtijdstip van 20.00 uur.”, aldus Wim Zonneveld.

Naast uitzendingen via de korte golf, middengolf en DAB+ is Hollands Palet sinds kort ook 24 uur per dag te horen op Internet. Meer informatie via: http://hollandspalet.muurkrant.nl/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.