Horse & Country TV is zender van de maand bij Ziggo in oktober

In de maand oktober is Horse & Country TV de zogenaamde zender van de maand bij aanbieder Ziggo. De zender is gedurende de maand oktober voor iedereen met digitale televisie te zien via kanaal 136. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Movies & Series XL-pakket.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Horse & Country TV

In de maand oktober is Horse & Country TV de zender van de maand bij aanbieder Ziggo. “Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze zender alles voor de paardenliefhebber. Van Amazone tot Zadelmaker, het is er allemaal te zien.“, aldus Ziggo in een bericht op haar website.

FEI Jumping Nations Cup Finale Barcelona

In oktober heeft de televisiezender aandacht voor de FEI Jumping Nations Cup Finale. Tijdens de FEI Jumping Nations Cup Finale krijgt het publiek de beste ruiters vanuit de hele wereld te zien die de strijd met elkaar aangaan. Dit jaar zal de Nations Cup plaatsvinden in het mooie Barcelona en Horse & Country TV laat alle hoogtepunten van deze spannende wedstrijd zien op vrijdag 11 oktober om 20.00 uur.

Tot 1 oktober is Shorts TV de zender van de maand bij Ziggo en te zien op kanaal 125.