ShortsTV is zender van de maand bij Ziggo

In september is Shorts TV de zogenaamde zender van de maand bij aanbieder Ziggo. De zender is hierdoor voor alle abonnees met digitale televisie te zien.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

ShortsTV

ShortsTV is normaal onderdeel van het aanvullende Ziggo Movies en Series XL abonnement. ShortsTV is de hele maand september gratis te zien voor alle klanten van Ziggo. Films in alle genres komen voorbij op deze zender. “Van thriller tot kinderfilms, van animatie tot musicalfilms. Voor iedereen is er wel iets om van te genieten. Kijk ShortsTV via Ziggo GO én op kanaal 125 via een mediabox of CI+. Met een Mediabox Next of Mediabox XL heb je daarnaast ook nog eens toegang tot de ShortsTV app“, aldus de aanbieder.

KPN

Eerder was al bekend geworden dat bij aanbieder KPN de televisiezender ONS de zender van de maand is in de maand september.