House Top 1000 Allertijden dit jaar te horen op Wild Hitradio

Dit jaar zal de House Top 1000 Allertijden niet meer te horen zijn op Fresh FM maar op Wild Hitradio. Dit heeft de organisatie achter de lijst bekend gemaakt.

Fresh FM

Jarenlang was de House Top 1000 te horen op de regionale commerciële radiozender Fresh FM. De editie van 2017 is voorlopig echter de laatste editie die op deze radiozender te horen is geweest. Fresh FM heeft in september van het vorig jaar haar uitzendlicentie verloren. Sinds die tijd zendt de radiozender alleen nog non-stop muziek uit op Internet.

Wild Hitradio neemt stokje over

Wild Hitradio neemt nu het stokje over van Fresh FM. De regionale commerciële radiozender uit Noord-Holland zendt de lijst met de 1000 beste houseplaten ooit gemaakt uit tijdens het Pinksterweekeinde. De lijst zal te horen zijn van vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei. Binnenkort maar de organisatie achter de lijst meer details bekend over de DJ’s die de lijst zullen presenteren.

Kick-off show

Vandaag, zaterdag 5 mei, zal de stembus van de lijst worden geopend tijdens een speciale kick-off show op Wild Hitradio. Deze show is van 17.00 – 20.00 uur te horen op de radiozender.

Luisteren

Wild Hitradio is in Noord-Holland te ontvangen via de FM, in heel de Randstad via DAB+ (kanaal 8A) en wereldwijd via Internet.

Sociale media:

https://www.facebook.com/housetop1000/posts/1984844568213895