Huldiging landskampioen PSV live te volgen op televisie, radio en Internet

Zondag is PSV voor de 24e keer kampioen geworden van de Eredivisie. De huldiging in Eindhoven is vandaag live te volgen op televisie, radio en Internet via o.a. Omroep Brabant, Studio040 en FOX Sports.

Kampioen

PSV kroonde zich zondagmiddag tot kampioen van de Eredivisie door in een rechtstreeks duel met 3-0 te winnen van Ajax. Met nog drie wedstrijden te spelen is het gat van 10 punten niet meer te overbruggen door de Amsterdammers. De Eindhovense club wordt maandag om 19:00 uur gehuldigd op het Stadhuisplein te Eindhoven. Dit evenement is live te volgen op televisie en Internet.

Omroep Brabant

De regionale omroep Omroep Brabant gaat om 16.30 uur van start met haar live-uitzending vanuit Eindhoven. Met voorbeschouwingen, beelden van de rit van de landskampioen door Eindhoven, de huldiging op het bordes van het stadhuis en het feest op het Stadhuisplein.

In de uitzending ontvangen presentator Paul Post en sidekick Rik Elfrink gasten als Danny Koevermans, Willy en René van de Kerkhof, Rob Scheepers en Twan Scheepers. De uitzending duurt tot 20:00 uur. Omroep Brabant is te volgen via diverse digitale televisiepakketten. Zo is de zender bij Ziggo te zien op kanaal 712. De zender is wereldwijd te volgen via Internet.

Studio040

Lokale omroep Studio040 verzorgt op televisie ook een live-uitzending vanaf 17.00 uur. De rit met de platte kar vanaf het Philips Stadion naar het Stadhuisplein en de huldiging op het bordes van het stadhuis worden live uitgezonden. Op de radio is het evenement te volgen via lokale omroep Glow FM. Studio040 is te volgen via diverse (digitale) televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

FOX Sports

De huldiging van de kersverse landskampioen PSV is maandag live te zien op FOX Sports 1. Vanaf 17.00 uur is Milan van Dongen in Eindhoven om verslag te doen van de rondrit op de platte kar en van de huldiging op het Stadhuisplein. Het commentaar tijdens de live-uitzending is in handen van Koert Westerman.

Sociale media: