Huldigingen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo live bij RTV Oost

De regionale omroep RTV Oost zendt vanavond de huldigingen die worden gehouden voor de voetbalclubs Go Ahead Eagles en Heracles Almelo live uit.

Promotie

Go Ahead Eagles uit Deventer heeft in de nacompetitie promotie afgedwongen naar de Eredivisie. De club won een tweeluik tegen De Graafschap uit Doetinchem. De club wordt vanavond gehuldigd in Deventer.

Heracles Almelo gaat Europa in

Heracles Almelo gaat voor het eerst in haar bestaan Europees voetbal spelen. De club uit Almelo won de finale voor play offs om een Europees ticket van FC Utrecht. Ook de club uit Almelo wordt vanavond gehuldigd.

Live

De regionale omroep RTV Oost zendt beide huldigingen live uit via de website, apps, radio en televisie zijn beide evenementen live te volgen. Op TV Oost begint om 18.45 uur het programma waarop de live beelden te zien zijn en waar natuurlijk ook nog even teruggeblikt wordt. De uitzending loopt tot ongeveer 21.00 uur. Op de website en apps is vanaf 17.45 al een liveblog te volgen en vanaf 18.00 uur is er een livestream van de busrit die Heracles door Almelo gaat maken.

TV Oost is te ontvangen via vrijwel alle digitale televisieaanbieders en live te bekijken via Internet. Radio Oost is te ontvangen in de provincie Overijssel via FM en DAB+, via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.