Internetzender New Business Radio van start

radioVrijdagmiddag is op het Media Park in Hilversum New Business Radio van start gegaan, met als eerste studiogast Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66.  New Business Radio richt zich, als eerste Nederlandse radiostation, volledig op ondernemerschap, met innovatie en duurzaamheid als belangrijkste pijlers. New Business Radio is er speciaal voor en door ondernemende mensen. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. 

Zo komt New Business Radio met themaprogramma’s als ‘People Power’, over de kracht van mensen in organisaties, ‘Smart Technology’, over technische innovaties en de menselijke kant hiervan en ‘Duurzaam Bedrijfsleven’, over duurzaamheid als business. Daarnaast wordt gewerkt aan nieuwe formats over onder meer Media en Cultuur.

New Business Radio maakt onderdeel uit van YPCA dat al eerder begon met de internetradiozenders Traffic Radio en All Sports Radio. New Business Radio is te beluisteren via:  http://newbusinessradio.nl/

  Lancering New Business Radio in Hilversum: