Irene Moors na 26 jaar RTL naar SBS Broadcasting

Presentatrice Irene Moors maakt na 26 jaar RTL 4 de overstap naar SBS6. Hiervoor heeft zij vrijdag een driejarig contract getekend bij SBS Broadcasting in Amsterdam. Dit bericht SBS in een persbericht vandaag.

“Nieuwe stappen”

Irene Moors: “Natuurlijk is het best vreemd om na ruim 26 jaar voor een andere zender te werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s. Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te maken. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben heel blij met het programmapakket wat ik voor SBS mag gaan presenteren. SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig had. Daar ga ik voor 100% voor.”

Het persbericht geeft geen informatie over de programma’s die Irene Moors gaat presenteren voor SBS. Peter Lubbers, directeur televisie, is blij met de komst van Moors.

“Enorm blij”

Peter Lubbers, Directeur Televisie: “Wij zijn enorm blij met de komst van Irene. Zij heeft door de jaren heen als presentatrice en tv-maker een grote naam en enorm veel ervaring opgebouwd. Ze is veelzijdig in zowel entertainment als infotainment. Het publiek kent haar als gezellig, positief en no nonsense en precies daarom vinden wij dat zij perfect past bij de richting die SBS6 opgaat. Wij kijken uit naar de nieuwe programma’s die we samen gaan maken.”

Van start bij de NCRV

De televisiecarrière van Irene Moors ging in 1988 van start bij de NCRV (Dit Is Disney). In 1989 stapte zij over naar RTL. Daar presenteerde zij onder meer Telekids, Eigen Huis & Tuin, Life & Cooking, De Bachelor, Life 4 You, Geef Mij Nu Je Angst en het met een Gouden Televizier-Ring bekroonde programma, De TV Kantine.

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.