Iwan Reuvekamp programmadirecteur Vlaamse Qmusic en Joe FM

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur bij Qmusic Nederland, gaat deze functie ook vervullen voor de radiozenders Qmusic en Joe FM in Vlaanderen. De zenders zijn alle onderdeel van het Belgische Medialaan.

Nieuwe managementstructuur

Daarnaast krijgen Qmusic in Vlaanderen en Joe FM elk een aparte hoofdproducer.Voor Qmusic neemt Tom Klerkx, voormalig programmadirecteur radio, deze taak op zich. Voor JOE fm is dat Robin Vissenaekens, nu al werkzaam bij de zender. Om beide radiozenders te overkoepelen, start er vanaf vandaag ook een nieuwe programmadirecteur, de Nederlander Iwan Reuvekamp.

“Uitbouwen van de radiozenders”

Ann De Bisschop, directeur radio van Medialaan: “Met deze nieuwe structuur zetten we in op het verder uitbouwen van onze twee radiozenders. Tom en Robin zullen dedicated werken voor respectievelijk Qmusic en JOE fm. Op die manier kunnen zij het DNA van de zenders ten volle uitdragen op programmatievlak. Voor de meer strategische beslissingen zullen we samenwerken met iemand uit eigen ‘huis’. Iwan heeft enorm veel expertise en we zijn heel erg blij dat hij ook in Vlaanderen mee de lijnen zal uitzetten.”

“Geweldig”

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “Ik mocht al werken bij het mooiste radiomerk van Nederland en dat ik nu mijn werkzaamheden mag uitbreiden naar JOE fm en Qmusic in Vlaanderen is echt geweldig. Ik kijk er enorm naar uit om met zoveel radiotalent hier aan de slag te gaan. Om het met typisch Vlaamse woorden te zeggen: ik heb ‘vollenbak goesting’ in deze nieuwe job.”

Reuvekamp

Iwan Reuvekamp (43) is sinds maart 2010 programmadirecteur van Qmusic Nederland. Voordien werkte Iwan met zijn bedrijf Nice1 als coach en adviseur voor diverse landelijke radiostations. Daarvoor was hij werkzaam als opleidingscoördinator bij 3FM en regisseur/producer voor het programma ‘Giel’.

Door de wijziging in structuur neemt Sven Ornelis, tot nu adjunct-programmadirecteur, een andere functie op en zal hij in de toekomst creatieve projecten uitwerken voor MEDIALAAN. Sven blijft ook presenteren op Qmusic. Robin Vissenaekens zal door zijn nieuwe functie zijn activiteiten als JOE-DJ en eindredacteur van Royalty vanaf deze zomer stopzetten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.