“Jack van Gelder krijgt voetbalpraatprogramma bij Ziggo Sport”

Presentator Jack van Gelder krijgt een voetbalpraatprogramma bij de nieuwe sportzender Ziggo Sport. Het programma zal volgens het Algemeen Dagblad op de maandagavond worden uitgezonden op hetzelfde tijdstip als ‘Voetbal Inside’ van RTL7.

Frank Evenblij

Tv-maker Frank Evenblij gaat ook meewerken aan dit nieuwe sportprogramma op televisie volgens het Algemeen Dagblad. Evenblij zegt tegenover het Algemeen Dagblad dat hij “mogelijk reportages gaat maken voor Sport 1”. De plannen voor een wekelijks praatprogramma op de maandagavond wil hij niet bevestigen. Frank Evenblij is bekend als voormalig ‘jakhals’ van het televisieprogramma ‘De Wereld draait Door’ en Bureau Sport (BNN-VARA).

Ziggo Sport

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat de betaalzender Sport 1 en kabelaar Ziggo een nieuw sportkanaal gratis gaan aanbieden aan de Ziggo-abonnees onder de naam Ziggo Sport. De sportzender zal voetbal uit de Champions League, voetbal uit de Spaanse eredivisie, EK-kwalificatie wedstrijden, Formule 1, Golf en rugby gaan uitzenden. Volgens het Algemeen Dagblad is Ziggo Sport ook in de race voor een rechtenpakket met EK, WK- en vriendschappelijke voetbalwedstrijden dat binnenkort wordt verdeeld. Naast Ziggo Sport zouden ook RTL Nederland, SBS en de NOS in de race zijn. Volgens het Algemeen Dagblad is Ziggo Sport ook in de race voor de rechten van de Engelse Premier League.

Geen bevestiging plannen

Overigens wil zowel Sport 1 als Ziggo geen uitspraken doen over de nieuwe televisiezender. “We doen geen mededelingen over mogelijke veranderingen in producten of diensten in de toekomst. Mocht er iets wijzigen voor Sport 1-klanten, dan zullen we hen uiteraard daarover informeren.”,aldus Sport 1. Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar reageerde tegenover deze website met de woorden: “Het is een interessante gedachte, maar verder willen wij er niets over zeggen.”.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.