Jan Paparazzi aan de slag bij Sterren.nl Radio

microfoonVanaf maandag 22 september is diskjockey Jan Paparazzi (Jan Zwart) dagelijks te horen op de publiek themaradiozender Sterren.nl Radio.,

Daniel Dekker verwelkomde Jan Paparazzi op de Parade in ’s Hertogenbosch, waar vandaan Sterren.nl Radio de hele dag live uitzendt tijdens Buma NL. Paparazzi, vooral bekend als sidekick in de radio- en tv-programma’s van Robert Jensen, is zeer verheugd met de aansluiting bij het team: “Al jarenlang hou ik me bezig met Nederlandstalige muziek. Ik ben dan ook blij en trots dat ik vanaf heden mijn steentje kan bijdragen aan de verdere uitbouw van Sterren.nl Radio. De Nederlandse sterren verdienen een professioneel podium.

Jan Paparazzi (51) is al ruim 20 jaar werkzaam in de entertainmentwereld. Eerder werkte hij bij de radiozenders Holland FM, Yorin FM, Radio Veronica, Noordzee FM en RadioNL. En natuurlijk is hij bekend van het tv-programma Jensen!, waar hij op de bank zat met zijn onafscheidelijke rode strik.

Jan Paparazzi is nu vanaf maandag 22 september iedere werkdag te beluisteren tussen 09.00 en 11.00 uur op Sterren.nl Radio. Daniel Dekker: “Wij zijn blij met de komst van Jan Paparazzi, waarmee we weer iemand in huis halen met een grote voorliefde voor én kennis van Nederlandstalige muziek”.

Sterren.nl via DAB+?
Via diverse media is de afgelopen week bericht dat de publieke themazender Sterren.nl Radio gaat uitzenden via het digitale ethernetwerk van de Publieke Omroep (NPO). Hiermee zou het station landelijke dekking via de ether krijgen via DAB+, kanaal 12C. Voorlopig kan niemand deze berichten bevestigen. Sterren.nl Radio is momenteel wereldwijd te ontvangen via Internet.