Johan Cruijff Schaal: Ajax-PSV live op radio en televisie

Vandaag wordt het voetbalseizoen in de Eredivisie geopend met de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd gaat dit jaar tussen Ajax en PSV en is live te volgen op radio en televisie.

Start seizoen

Bij de Johan Cruijff Schaal speelt de bekerwinnaar van het vorige voetbalseizoen tegen de kampioen van de Eredivisie van het vorige seizoen. Dit jaar gaat de strijd dus tussen Ajax en PSV.

De Johan Cruijff Schaal is de traditionele seizoensouverture en wordt sinds vorig seizoen gespeeld in het stadion van de landskampioen. De wedstrijd begint vanavond om 18.00 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

FOX en FOX Sports

De strijd om de Johan Cruijff Schaal is te volgen via FOX. Deze zender wordt bij de meeste aanbieders aangeboden in het digitale basispakket. Daarnaast is de zender ook te volgen via betaalzender FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint om 17.00 uur.

FOX is bij de meeste aanbieders te zien via kanaal 11, 14 of 16. FOX Sports 1 is bij onder andere KPN en T-Mobile te vinden in het digitale basispakket. Bij andere providers, zoals Ziggo, is een aanvullend abonnement nodig.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd vanuit Amsterdam te volgen via NPO Radio 1 tijdens een uitzending van NOS Langs de Lijn. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.