Johan Cruijff Schaal dit jaar te zien op FOX en FOX Sports

De Johan Cruijff Schaal is dit jaar te zien via FOX en FOX Sports. De wedstrijd tussen landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord wordt zaterdag 4 augustus gespeeld

SBS6

De voorgaande jaren werd de start van het nieuwe voetbalseizoen, zoals de JC Schaal vaak wordt gezien, uitgezonden op SBS6. Dit jaar zal de wedstrijd te zien zijn op FOX.

FOX is te zien in vrijwel alle digitale basispakketten: kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN). In 2014 en 2015 was de traditionele openingswedstrijd van het voetbalseizoen ook al te zien op FOX. In 2016 en 2017 werd de wedstrijd uitgezonden door SBS6.

FOX Sports

De uitzending van de Johan Cruijff Schaal wordt zaterdag 4 augustus verzorgd door de collega’s van FOX Sports en uiteraard is het duel – evenals voorgaande jaren – ook rechtstreeks te zien op FOX Sports 1.

PSV – Feyenoord

Feyenoord won vorig jaar de Johan Cruijff Schaal, door als landskampioen na verlenging en strafschoppen bekerwinnaar Vitesse te verslaan. Zaterdag 4 augustus hebben de Rotterdammers de kans om de trofee voor de vierde keer mee naar huis te nemen. Dan moet er wel eerst gewonnen worden van landskampioen PSV, dat met 11 overwinningen de meeste schalen won. De laatste keer was in 2016. Ook toen was Feyenoord de tegenstander.