Johan Cruijff Schaal: Feyenoord-Vitesse live op radio en tv

Vanavond wordt er gespeeld om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en Vitesse. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Traditie

Het voetbalseizoen in de Nederlandse Eredivisie wordt traditiegetrouw geopend met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De supercup van Nederland zal met ingang van dit seizoen plaatsvinden in het stadion van de landskampioen en er komt meer aandacht voor de Johan Cruyff Foundation. Derhalve wordt er vanavond in de Rotterdamse Kuip gespeeld tussen landskampioen Feyenoord en winnaar van de KNVB Beker: Vitesse uit Arnhem.

Geen verlenging

Mocht het vanavond na negentig minuten gelijk staan bij Feyenoord-Vitesse volgen er direct strafschoppen. De verlenging werd vorig jaar door de KNVB afgeschaft voor de jaarlijkse eerste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd die vanavond om 18.00 uur begint is live te volgen via radio en televisie.

SBS6

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse is vanavond live te volgen op SBS6. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 17.50 uur en de wedstrijd zelf om 18.00 uur. Na afloop is er aandacht voor de huldiging en de nabeschouwing op de televisiezender.

FOX Sports

Ook betaalzender FOX Sports besteedt vanavond uitgebreid aandacht aan de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd is op de betaalzender te zien om 18.00 uur op FOX Sports 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 17.00 uur.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De uitzending begint om 18.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Het verslag vanuit de Rotterdamse Kuip is in handen van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard en de wedstrijdanalyses zijn in handen van Edwin Zoetebier. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Gelderland

De regionale radiozender Radio Gelderland doet live verslag vanuit de Rotterdamse Kuip om de verrichtingen van de club uit Arnhem te volgen. Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink doen verslag vanuit De Kuip en op de website van Omroep Gelderland is er een liveblog. Omroep Gelderland is in Oost Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Ook de regionale radiozender Radio Rijnmond besteedt uitgebreid aandacht aan de Johan Cruijff Schaal en doet live verslag vanuit de Kuip in het programma Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Het verslag uit ‘De Kuip’ komt van het vaste verslaggevers-duo van Rijnmond Sport: Dennis van Eersel en Sinclair Bischop.

Radio Rijnmond is in een groot deel van Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, in heel Nederland via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: