Johan Derksen en Wilfred Genee terug in programma ‘Doordekken’

Met ingang van deze week is het voetbalprogramma Doordekken met Johan Derksen en Wilfred Genee weer te zien. Dit keer niet op televisie maar via de website en app van Voetbal Inside. Ook is het programma te zien via Youtube. Elke woensdag is er een nieuwe aflevering van het voetbalpraatprogramma te zien via Voetbal Inside.

Eredivisie Live

Doordekken was in het verleden te zien op de betaalzender Eredivisie Live, momenteel actief onder de naam FOX Sports. In 2011 verdween het programma, dat toen enige tijd dagelijks te zien was bij de betaalzender, weer van de buis.

Elke week

In de nieuwe versie van Doordekken wordt het programma opgenomen in de studio van het gelijknamige voetbalprogramma Voetbal Inside en wordt er gericht op de jeugdige kijkers.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van het programma spreken Derksen en Genee onder andere over Fred Grim, Dick Advocaat, ongezond kunstgras en Memphis Depay. De eerste aflevering is inmiddels te bekijken via de website van Voetbal Inside.

Voetbal Insite

Op de website is overigens ook de eerste uitzending van Voetbal Insite terug te zien. Deze aflevering is 15 jaar geleden uitgezonden: 5 oktober 2001. In de jaren daarna is het programma verder gegaan als RTL Voetbal Insite, Voetbal International (VI) en sinds vorig jaar Voetbal Inside. Naast een televisieprogramma op maandag en vrijdag op RTL7 is er ook een magazine en een uitgeverij rond het televisieprogramma.

Video:

Eerste aflevering Doordekken

Trailer

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.