Jubileumeditie voor evenementenzender Kermis FM

microfoonVoor de jubileumeditie van de evenementenzender Kermis FM uit Tilburg trekken top dj’s van commerciële en publieke radiozenders weer massaal richting het zuiden. Kermis FM gaat vandaag van start. Vanaf de Tilburgse Kermis hoor je dit jaar onder meer Mattie Valk en Wietze de Jager (Q-Music), Astrid de Jong (Omroep Max), Sander Hoogendoorn (3FM), Lindo Duvall (Radio Veronica) en Rob Stenders (3FM).

 Uiteraard is er ook ruimte voor aanstormend talent in deze vijfde editie van Kermis FM. Deniz Alkaç (Radio 538/SLAM!FM), Hans Kempen (Crush Radio), Niels de Koning (SLAM!FM) en Tjitse Leemhuis (3FM) zullen je verrassen met hun skills achter de knoppen.

Behalve succesvolle dj’s, heeft Kermis FM ook samenwerkingen met succesvolle partners. Zo neemt Omroep Brabant doordeweeks de uren tussen 06.00u en 12.00u voor zijn rekening en woensdagmiddag kunnen de allerkleinsten zich melden bij DJ Fee van Efteling Radio.

In de middag is het tijd voor het informatievere middagmagazine T-Time. Het kermisactualiteitenprogramma wordt afwisselend gepresenteerd door bekende presentatoren waaronder Jeroen Latijnhouwers (RTL Nieuws), Fleur Wallenburg (NOS op 3), Bert Haandrikman (Radio 2), Arijan van Bavel (alias Adje), Bart Jan Cune (NOS op 3) en Matijn Nijhuis (NOS).

Thomas van Vliet, coördinator Radio van Kermis FM, is blij met de line-up. “We hebben geprobeerd een horizontale programmering te maken die gevormd is met oude rotten in ’t vak en jong talent: met dj’s die de kermis op hun duimpje kennen en dj’s voor wie het juist allemaal nieuw is.”

Vanaf 19 juli is Kermis FM weer tien dagen te ontvangen op 105.9 FM, via de livestream op KermisFM.nl en het lokale Omroep Tilburg. In het eerste kermisweekend en op Roze Maandag is Kermis FM ook te volgen. (Persbericht) Meer informatie: http://kermisfm.nl/