Kaarten Heppie View Tour in Lopik bijna uitverkocht

lopikDe kaarten voor de Heppie View Tour die aanstaande zaterdag en zondag neerstrijkt bij de zendmast van Lopik in Ijsselstein zijn bijna uitverkocht. “We zijn bijna uitverkocht, het gaat heel erg hard”, aldus Leonie Williams van Alticom in het mediaprogramma Medialand op de lokale omroep Alpen Stad FM. Zendmasteigenaar Alticom en Stichting Heppie organiseren samen de Heppieview Tour waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om eenmalig een bezoekje te brengen aan diverse zendmasten in Nederland.

Het is volgens Leonie Williams nog wel mogelijk om ter plekke kaarten te kopen op zaterdag 14 of zondag 15 juni maar dan zal er wel enige wachttijd optreden. Bezoekers aan de Heppieview-tour kunnen zaterdag en zondag naast een mooi uitzicht op grote hoogte ook informatie inwinnen over de Gerbrandytoren. Vrijwilligers van het nabij gelegen Omroepzender Museum zijn aanwezig in de toren om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Kaarten voor de Heppieview Tour in Ijsselstein voor komend weekeinde zijn nog beperkt beschikbaar voor 10 euro per persoon via heppieview.nl.

De Heppie View Tour is in 2013 gestart met de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad en Roermond, waar in totaal ruim 30.000 bezoekers zijn geweest. In de maanden juli en augustus neemt de Heppie View Tour een korte vakantiepauze. In de maanden daarna kunnen de zendmasten in Hilversum, Roosendaal en Tjerkgaast worden bezocht.

Interview met Leonie Williams (Alticom) in het radioprogramma Medialand / Alphen Stad FM

Heppieview Tour in Lopik / Leonie Williams – Alticom by MedialandNL