Kabelaar Caiway verhoogt tarieven

caiwDe klanten van kabelaar Caiway moeten vanaf 1 maart meer betalen voor televisie, internet en telefonie via de kabel. Volgens het bedrijf zijn de tariefstijgingen nodig vanwege kostenstijgingen.

Het basispakket voor kabeltelevisie wordt een euro duurder en kost vanaf 1 maart 17,95 euro per maand. Het aantal zenders in dit pakket (ruim 50 televisie- en 60 radiozenders) verandert niet. De internetabonnementen worden 2 euro per maand duurder, met uitzondering van het duurste ultra-abonnement. In het standaard-abonnement wordt daarvoor wel de downloadsnelheid verhoogd.

De gebruikers van telefoon via de kabel gaan vanaf 1 maart een hoger starttarief betalen als ze naar een vast nummer bellen. Dat kost nu 3 cent en dat wordt 9,5 cent. Dat wordt deels goedgemaakt, doordat het starttarief naar mobiele nummers daarmee gelijk wordt getrokken. De klanten met een VoIP-Comfort+ abonnement gaan 25 euro in plaats van 15 euro per maand betalen. Maar daar staat volgens Caiway tegenover dat ze dan verder geen belkosten meer hebben, of ze nu naar een mobiel of vast nummer bellen.  (via o.a WOS/CAIW)

Meer informatie over de tariefswijzigingen via: http://www.caiway.nl/site/nl/wijzigingen/overzicht