Kabelaar Delta komt met nieuwe interactieve TV-ontvanger

De Zeeuwse kabelmaatschappij Delta introduceert een nieuwe interactieve TV-ontvanger die interactieve mogelijkheden op het televisiescherm brengt. De dienst is de eerste zes maanden gratis en kost daarna 3,50 euro per maand.

Televisiekijkers bij Delta kunnen nu op alle schermen van de interactieve mogelijkheden zoals live TV kijken en pauzeren, programma gemist, begin gemist en opnemen gebruik maken.

De kijker bepaalt

Het nieuwe TV-product is samen met klanten ontwikkeld. Gebruiksgemak en kijkgedrag vormen de basis. Dit is zowel in design als in een overzichtelijke TV-gids doorgevoerd. Al ruim een aantal weken wordt het interactieve TV kijken uitvoerig getest door een grote groep klanten.“, aldus de kabelaar in een persbericht.

TV kijken via internet

Naast de mogelijkheden in de DELTA TV-app die beschikbaar is op bijvoorbeeld de tablet en smartphone breidt de provider zijn interactieve aanbod nu ook uit naar het eerste scherm. Via de nieuwe interactieve TV ontvanger kijken DELTA klanten televisie via het internetsignaal. Dankzij een ‘cloudoplossing’ is het mogelijk om ‘on-demand’ te kijken, te pauzeren en tot 250 uur op te nemen.

Eerste zes maanden gratis

Om alle klanten deze nieuwe TV-beleving te laten ervaren is DELTA Interactieve TV de eerste zes maanden gratis voor iedereen. Daarna betalen klanten 3,50 euro per maand. Klanten huren de TV-ontvanger gedurende het contract. De beschikbare interactieve functionaliteiten zijn afhankelijk van het internetabonnement.

4K

De nieuwe interactieve TV-ontvanger werkt volgens de provider met het IPTV-protocol en is ook geschikt om in de toekomst 4K-uitzendingen te ontvangen. Meer informatie via de website van de kabelaar.