Kabelaar Delta lanceert beta-versie nieuwe ‘Delta TV-app’

Kabelmaatschappij Delta heeft een beta-versie gelanceerd van de nieuwe Delta TV-app. De nieuwe app biedt extra functionaliteiten.

Volledig nieuwe app

Het betreft een volledig nieuwe mobiele app met waarmee mee zenders voor alle klanten van Delta/ZeelandNet via hun mobiele apparaat kunnen worden bekeken en de app biedt nieuwe interactieve functionaliteiten voor klanten met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement van Delta/ZeelandNet. Doel is om de app met behulp van ervaringen van gebruikers door te ontwikkelen zodat nog voor de zomer updates uitgevoerd kunnen worden.

Live TV kijken

Alle internetklanten van Delta/ZeelandNet kunnen met de nieuwe Delta TV-app live tv kijken via tablet of smartphone waarmee er met de nieuwe app meer televisiezenders bekeken kunnen worden.

Televisiezenders Pluspakket

Abonnees van Delta die ook het Pluspakket van Delta TV afnemen krijgt op de nieuwe TV-app nu ook de meest populaire zenders uit het Pluspakket te zien. Daarnaast is de nieuwe app  in heel Nederland altijd en overal via alle internetverbindingen beschikbaar. Het gebruik van de oude app was beperkt tot een ZeelandNet-internetverbinding. Een overzicht van de televisiezenders die worden aangeboden via de app vind je hier.

Nieuwe interactieve toepassingen

Voor klanten van Delta/ZeelandNet met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement zijn drie nieuwe interactieve toepassingen beschikbaar: Programma Gemist (programma’s tot zeven dagen terugkijken); Begin Gemist (programma opnieuw starten als het al is begonnen); Opnemen (programma’s opnemen). Deze nieuwe interactieve toepassingen komen nog voor de zomer ook beschikbaar op de TV bij klanten thuis: via kanaal 12 van het digitale televisiepakket, via de Interactieve HD-ontvanger en via Google Chromecast.

Inloggen

Alle gebruikers van de nieuwe DELTA TV-app zullen voor gebruik moeten inloggen met hun DELTA-account. De nieuwe DELTA TV app wordt ondersteund vanaf iOS7 of hoger en Android 4.4 of hoger.

Serviceforum

Kabelaar Delta lanceert bewust een Bèta-versie van de nieuwe app. Een kleine groep klanten heeft de afgelopen maanden een testversie uitgeprobeerd en kon op het Serviceforum over de ontwikkeling meepraten. Diverse tips en ervaringen zijn meegenomen in deze Bèta-versie. De kabelaar nodigt zijn klanten uit om via het forum ervaringen met de nieuwe DELTA TV-app te delen. Op basis van die ervaringen zullen nog voor de zomer nieuwe versies van de TV-app ontwikkeld worden die automatisch in de appstores beschikbaar komen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.