SKP breidt HD-aanbod verder uit en komt met Erotiekpakket

Per 10 september breidt kabelaar SKP uit Pijnacker haar aanbod met HD-zenders verder uit. Daarnaast wordt er ook een nieuwe televisiezender aan het aanbod toegevoegd.  Daarnaast introduceert de aanbieder een Erotiekpakket met vijf televisiezenders.

Basispakket

Het digitale basispakket wordt per 10 september uitgebreid met de reiszender TravelXP. Daarnaast worden twee andere zenders uit het basispakket vanaf 10 september ook in full-HD uitgezonden: Comedy Central (kanaal 90/490) en Investigation Discovery (kanaal 136/434).

Groter HD-aanbod

Vanaf 10 september zullen alle televisiezenders van Ziggo Sport Totaal en FOX Sports (Eredivisie en Internationaal) in HD-kwaliteit worden aangeboden door de aanbieder uit Pijnacker. De televisiezenders die vallen onder het Film1-pakket worden vanaf 10 september alleen nog maar in HD-kwaliteit aangeboden en hiermee vervallen de uitzendingen in standaardkwaliteit (SD).

Erotiek-pakket

Per 10 september komt kabelaar SKP ook met een Erotiek-pakket dat bestaat uit vijf zenders. “Naast Meiden van Holland Hard en Adult Channel, ziet u ook de vrouwvriendelijke pornozender Dusk. De overige 2 zenders zijn Secret Circle en Reality Kings.”, aldus de aanbieder. Het pakket kost 11,95 euro per maand.