Kabelaar Ziggo gaat Wi-Fi uitzenden via wijkkasten

ziggoKabelaar Ziggo biedt in de maanden juni en juli gratis Wi-Fi aan voor bezoekers aan drukbezochte gebieden in Den Haag. In Den Haag wordt momenteel het WK Hockey gespeeld.

 

In de maanden juni en juli biedt Ziggo gratis Wi-Fi aan voor bewoners en bezoekers in drukbezochte gebieden in Den Haag. Tijdens het WK Hockey, dat in Den Haag gehouden wordt, activeert Ziggo op circa 500 straatkasten in de stad een extra public Wi-Fi netwerk voorzien van de speciale naam ‘Ziggo_gratis_WK_Wifi’. Daarmee hebben bezoekers en supporters in Den Haag vrij toegang tot het internet. Dit bericht Ziggo in een persbericht.

Ook tijdens het WK Voetbal zullen deze 500 Wi-Fi-punten gebruikt kunnen worden door de bezoekers en inwoners van Den Haag. 

Hot Spots
Ziggo wil naast de 1,2 miljoen hotspots die het bedrijf aanbiedt de dienstverlening voor zijn klanten verder uitbreiden naar drukke publieke locaties zoals stadscentra. Als eerste heeft Ziggo in februari dit jaar de dekking in de gemeente Den Haag voor haar klanten uitgebreid door op 500 straatkasten in het centrum van Den Haag professionele WiFi opstelpunten voor Wifispots te installeren.

Het public-Wi-Fi netwerk op de 500 straatkasten is open en biedt ook niet-Ziggo gebruikers toegang tot het Internet. Iedere gebruiker krijgt pas toegang tot het internet nadat hij/zij, op de startpagina, akkoord gaat met de algemene gebruikersvoorwaarden van de dienst.