Kadootje van KPN: Serie Years & Years gratis te zien

In de maand april is de serie Years & Years gratis te zien via KPN TV. De serie is een kadootje van de aanbieder voor trouwe klanten.

Kadootje van KPN

Elke maand geeft KPN kado’s aan bestaande klanten van het bedrijf. Deze maand kan er via KPN’s Interactieve Televisie gratis worden gekeken naar de miniserie “Years & Years”.

Serie

De miniserie Years & Year is een familiedrama gemaakt in een samenwerking tussen de BBC en HBO. Oscarwinnares Emma Thompson schittert in haar rol als de populistische minister-president van 2029. De serie is volgens KPN een ware showcase voor het Britse acteursgilde. “Alles waar we bang voor zijn, en alles waar we op hopen, gebeurt rond deze hechte familie. Politieke onrust, technologische ontwikkelingen en verre oorlogen beïnvloeden het dagelijks leven.“, aldus de aanbieder.

Kijken

De serie is te zien via de interactieve ontvanger van KPN (Via het tv-menu : kies ‘Series’, ‘Basispakket’ en kies daarna: ‘Years and Years’ onder ‘Uitgelicht’). De serie is ook te zien via de website van KPN iTV via deze link. De serie is overigens ook te zien via de streamingdienst Amazon Prime Video

Video: