Kees Tol nieuwe presentator ‘De Ochtend Show to go’

Kees Tol wordt presentator van ‘De Ochtend Show to go’. Dit online live ochtendprogramma is een initiatief van het AD, Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, ED, PZC, Tubantia en de Stentor.

Online

De Ochtend Show to go is een live online ochtendprogramma waarin je ‘s morgens in ruim een kwartier wordt bijgepraat over nieuws, sport en entertainment.  “Een ontspannen manier om de dag mee te beginnen. Het programma startte in oktober 2018 met proefafleveringen en krijgt een vast vervolg nu het zo goed is ontvangen door het publiek.“, aldus De Persgroep in een persbericht.

Presentatoren

Naast Kees Tol wordt het programma gepresenteerd door: Jörgen Raymann, Fien Vermeulen, Hidde van Warmerdam, Yora Rienstra, Roel Maalderink en Lisa Michels.

Nieuws van de dag

In het programma bespreken twee presentatoren het nieuws van de dag en laten zij zien wat het online bekijken waard is. Dit doen zij in wisselende samenstelling, met experts en bijzondere gasten in de studio en met verslaggevers van de regionale titels van de Persgroep.

Experts

Experts die regelmatig aanschuiven zijn: Thijs Zonneveld, Sjoerd Mossou, Angela de Jong, Özcan Akyol en Nynke de Jong.

Website en apps

De Ochtend Show to go is elke werkdag tussen half 8 en half 10 te zien op een vaste plek op de sites en in de apps en te volgen via de sociale media kanalen van alle titels. Voor wie niet in de gelegenheid is om te kijken, is De Ochtend Show to go aan het einde van de ochtend ook beschikbaar als podcast bij iTunes of op Spotify.