‘Radio IBC powered by Kermis FM’ zendt live uit vanaf IBC

De evenementenzender Kermis FM zal dit jaar uitzendingen verzorgen vanaf de broadcastbeurs IBC onder de naam Radio IBC powered by Kermis FM. De beurs​ in Amsterdam RAI gaat op 15 september van start.

Buiten Tilburg

De radiomakers​ ​van​ ​Kermis​ ​FM​ ​zijn​ ​hierdoor voor​ ​het eerst​ ​ook​ ​buiten​ ​de​ ​Tilburgse​ ​Kermis​ ​te​ ​horen.​ ​Tijdens​ ​de​ ​International Broadcasting​ ​Convention​ ​(IBC)​ ​van​ ​15 tot en met 19​ ​september​ ​in​ ​de​ ​RAI​ ​in Amsterdam​ ​maakt Kermis FM​ ​live​ ​radio onder de naam Radio IBC powered by Kermis FM.​ Normaal is de radiozender uit Tilburg alleen te horen tijdens de Tilburgse Kermis als evenementenzender.

IBC

De IBC is de beurs voor broadcast professionals. Elk jaar komen er 50.000 geïnteresseerden uit landen over de hele wereld op af. Tijdens de openingstijden van de beurs is Radio IBC ook te horen. Met live-verslag, parkeerinformatie en muziek.

“Ervaring buiten de kermis”

Het is voor onze radiomakers een goede manier om ervaring op te doen buiten de kermis”, zegt hoofdredacteur Arno Leblanc van Kermis FM. “Het past goed bij onze ambitie om een opleidingsplek te zijn voor nieuw talent. En nu kunnen ze alle nieuwe snufjes op het gebied van radio van dichtbij zien.

FM

Radio IBC powered by Kermis FM is een initiatief van Broadcast Partners en is te vinden in hal 8, stand C81. ​De​ ​uitzendingen​ ​zijn​ ​in​ ​en​ ​om Amsterdam​ ​te​ ​volgen​ ​op​ ​88.5​ ​FM,​ ​de​ ​Kermis​ ​FM​ ​app​ ​en​ ​via​ ​internet​.

Sociale media: